2011年9月11日 星期日

請到正 Blog 逛逛啊!



 

網友請前移玉步到原版 blog:

我的正 blog



這個只是試用版!

9 則留言 :

  1. Hi, 你整得幾好喎, 點整架, 請指導吓我啦!
    [版主回覆08/23/2011 12:53:52]這個是從 Rose 取的 flash, 你到 Rose Garden 把取語法轉過 html 貼上就行了!

    若果是前一篇的動畫背景可到我正卜:
    http://hk.myblog.yahoo.com/akina-capsule/article?mid=294

    回覆刪除
  2. 原来这里也是支援photobucket的link。=o=
    [版主回覆08/29/2011 17:44:54]這個早就告訴過你啦! 〝0 〞

    回覆刪除
  3. 我仲未有兴趣和時間去研習升級版 yblog, 我的試用版背景很倒退,退回到三年前唔識任何美化 blog 方法的模樣,真諷刺、無奈、唔開心、鬱悶.... 唉!!!

    回覆刪除
  4. 我搬左過黎啦

    回覆刪除
  5. 謝謝您給我的見議=)

    回覆刪除
  6. 正blog不能留言了....

    回覆刪除
  7. Pandora 香傭講法文2011年10月16日 上午4:34

    u r clever^^
    [版主回覆10/16/2011 12:48:56]原來你轉了新版, 怪不得收不到訂閱通知啦!

    回覆刪除
  8. 早晨!~何時才會update這blog呀?hehe~

    回覆刪除
  9. Pandora 香傭講法文2011年12月3日 下午11:02

    去咗人氣精選喎??!!
    [版主回覆12/04/2011 17:03:49]真係奇怪, 原來個 blog 鎖咗都冇用既?!

    回覆刪除